VI Mobile -käyttöliittymä

Katso elävää ja tallennettua videota missä tahansa. VI Mobilen avulla voit seurata IP-kameravalvonta-järjestelmääsi missä tahansa langattomassa verkossa minkä tahansa iOS- tai Android-laitteen avulla.

Recorded Video Playback_ios

Tärkeimmät ominaisuudet:
Live-striimaus:

Video Insight IP-palvelimella hallinnoitujen kameroiden reaaliaikainen näyttö Android- ja Apple-älypuhelimesi tai tablet-tietokoneesi koko näytöllä. Näet tapahtumat, kuten ne sillä hetkellä tapahtuvat kaikilta h.264-, MPEG4- tai MJPEG-kameroilta.

Monitorointitilat:

Seuraa rajoittamatonta määrä palvelimia ja kanavia yhdellä laitteella, jossa on mukautuva päävalikko sekä pysty- että vaakasuunnassa.

Tallenteiden katselu:

Tallenteet ja liiketapahtumat katsot suoraan sovelluksen helppokäyttöisestä toiston hallinnasta. Päivämäärän- ja ajanvalitsinta tai vieritettävää aikajanaa voit käyttää navigoidessa kiinnostavia alueita nopeaa toistoa varten.

Kuvan optimointi:

Käyttämällä Androidin tehokasta integroitua laitteistokiihdytintä h.264-striimille, live-kuva ja videon toisto paranevat luoden jouhevan katselukokemuksen. Toiminto edellyttää vähintään Android OS 4.2 -käyttöjärjestelmäversiota.

PTZ-tuki:

Vaaka- ja pystykääntö sekä zoomaustoiminto ovat saatavilla kameroille, joissa nämä ominaisuudet ovat käytettävissä. Myös PTZ-esiasentojen valinta on mahdollista.

Palvelin ja käyttäjän työkalut:

VI Mobile sisältää käyttäjäystävälliset asetukset, mukaan lukien tuontiautomaation palvelimen asetuksille, mahdollisuuden yhdistää yksilölliset kirjautumistunnukset ja yksityiskohtainen järjestelmäloki, jotka seuraavat palvelimen ja käyttäjien toimintaa. Myös Active Directory -hakemistuki sisältyy yritys- ja K12-yrityskäyttäjille.

Kulunvalvontaintegraatio:

Kontrolloi, kenellä on pääsy tiloihisi, vaikka et olisikaan paikalla. Hyväksy, lukitse, avaa tai ajasta tietyt ovien ohjaukset muutamalla näpäytyksellä iPhonen tai iPadin näytöllä.

Access Control Integrartion_ios

Liiketapahtumat:

Säästä aikaa tallenteita katsoessa käyttämällä minkä tahansa kameran liiketunnistuslokia. Löydä kiinnostava tilanne aikamerkityistä esikatselukuvista.

Motion Events_ios

Live-kameraikkunat:

Kameraikkunoilla saat täydellisen yleiskuvan siitä, mitä tiloissasi tapahtuu. Selaa nopeasti ja helposti läpi kaikki kamerasi tai siirry tallenteiden katseluun vain yhdellä napautuksella.

Live camera tiles_ios

Järjestelmävaatimukset:

Mobile requirements


Lisätietoja:

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element