VI Server.png

IP-palvelin

IP-palvelin on Video Insight -ohjelmiston sydän. Se viestii suoraan kameroiden kanssa - pyytää kuvia, välittää kuvia käyttäjille ja tallentaa ne myöhempää katselua varten. Palvelin toimii valvomattomana sovelluksena itsenäisessä laitteistossa tai virtuaalisessa ympäristössä. Suorituskykyiseksi suunnitellulla Enterprise Class -sovelluksella voidaan tukea jopa yli 400 megapikselin kameraa yhtä käyttöjärjestelmää kohti.

System diagram

Keskeisiä etuja ovat:

• skaalautuvuus
• tuki kaikille tietovarastoille
• automaattinen vikasieto
• kuormituksen tasapainoittaminen

Kuormituksen tasapainoittaminen:

Video Insight tallentaa kaikki kameraan liittyvät asetukset Microsoft SQL Server -tietokantaan. Monipalvelinmäärityksissä yksittäistä tietokantaa voidaan käyttää kaikkien asetusten tallentamiseen.

Palvelimen käyttöönotto:

Video Insight tukee hajautettuja ja keskitettyjä käyttöönottoja. Kaistanleveyden, kytkennän ja paremman pakkauksen kasvaessa on nyt mahdollista siirtää palvelimia keskustietokeskukseen.

SQL-tietokanta:

Video Insight käyttää Microsoft SQL Server -tietokantaa järjestelmän asetusten, käyttöoikeuksien, toiminnan, hälytyksen ja järjestelmän lokien tallentamiseen.

Vikasietoisuus:

Video Insight -palvelin tukee automaattista virheenkorjausta ilman lisäkustannuksia. Kun käytät Video Insight Single Database -kokoonpanoa, fyysinen tai virtuaalinen palvelin voidaan määrittää varajärjestelmäksi.

Arkkitehtuuri- / käyttöönottovaihtoehdot:

Video Insight IP -palvelin toimii Windows-palveluna 32- tai 64-bittisissä käyttöjärjestelmissä. Kuvien pyytäminen kameroilta, IP-palvelin käsittelee kuvat liikehälytyksille, tallentaa videot kansiorakenteeseen ja tallentaa kaikki konfigurointi-, liike- ja järjestelmälokit SQL-palvelintietokantaan. Käyttäjät liittyvät IP-palvelimeen - ei suoraan kameroihin - ja Web käyttöliittymä käyttää Microsoft Internet Information Server (IIS) -palvelua. Arkkitehtuurin näkökulmasta Video Insight -ohjelmassa on neljä komponenttia: palvelin; tietovarasto; SQL ja IIS - joista kukin voidaan konfiguroida useilla tavoilla käyttäjäorganisaation tarpeiden mukaisesti.

Architecture

Tietovarasto:

Video Insight Server voi kirjoittaa yhdelle asemalle, useille asemille tai jokainen kamera voidaan osoittaa omalle asemalleen. Palvelin luo kansiorakenteen, joka on järjestetty IP-osoitteen, päivämäärän ja ajan mukaan. Palvelin käyttää oletusarvoisesti kaikkia käytettävissä olevia tallennustiloja määritetyllä polulla ja korvaa vanhan videon tarpeen mukaan.

Vaatimukset tietovarastolle:

Tallennuksen määrä määritetään kunkin kameran bittinopeudella ja kuinka paljon siitä on tallennettava. Esimerkiksi 1,3 megapikselin kamera, joka on asetettu 10 fps:ään, voidaan konfiguroida lähetämään videota 1,5 megatavua sekunnissa ja jos kamera tallentaa liikettä 50 prosenttiin ajasta, voimme arvioida, että tarvitsemme 7 Gt tallennustilaa päivässä. Klikkaa tästä VI-tallennuslaskimelle.

Tietovaraston suorituskyky:

Video Insight tukee kaikkia tietovarastoja, joita Windows osaa käsitellä. Tallennuksen koon lisäksi on välttämätöntä varmentaa, että tallennusjärjestelmä pystyy käsittelemään videon määrää - muutoin video voi kadota, kun tallennustila on ylikuormitettu. Laskettaessa maksimaalista tallennuskapasiteettia meidän on otettava huomioon, että kaikki kamerat kirjoittavat samanaikaisesti ja on lisättävä kaikkien kameroiden bittinopeudet. Koska useimmat tallennusjärjestelmät viittaavat niiden maksimiin samanaikaiseen kirjoitusnopeuteen megatavuina, jaa tietoliikenteen kokonaismäärä kameroilta 8:lla saadaksesi megatavuja. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on 100 kameraa, jotka virtaavat 3Mbit / s tai yhteensä 300Mbit ja odotamme niiden tallentavan 50% ajasta. Tallennusjärjestelmän on kyettävä kirjoittamaan enintään 37,5 MB / s. Video Insight on kehittänyt tallennusnopeustestin, jotta järjestelmäsi suorituskyky pystytään varmistamaan. Klikkaa tästä VI-kiintolevyn nopeustestiä varten.

IP palvelimen järjestelmävaatimukset:

Vähimmäisvaatimukset riippuvat suuresti kutakin yksittäistä palvelinta varten asetetusta kokonaiskamerakuormituksesta ja verkon koko kaistanleveydestä, johon kamerat on liitetty. Ota yhteyttä Panasonicin myyjään tarkistaaksesi järjestelmävaatimukset käyttötarpeesi mukaan.

IP Server requirements

 

Lisätietoja: 

Juhani Kartano
puh. 09-521 5057
juhani.kartano@kauko.com