Akkukäyttöinen mobiilityöpiste

Kaukon integroima mobiilityöpiste eli kiertokärry on helpottanut lääkärien ja hoitajien liikkuvaa työtä jo vuodesta 2013 saakka. Toimittamamme mobiilivaunut ovat edelleen käytössä useissa Suomen sairaaloissa päivittäisillä osastokierroksilla. Tieto kulkee mukana ja on käytettävissä siellä, missä työ tehdään.

Valitse sopivin versio:

  • Pöytälevyn alle integroitu XT-M tietokone
  • Vaunu varteen kiinnitetty ST-M tietokone
  • Kiinteä tai hotswap-akku

Valitse vaunu valmistaja:

  • Ergotron
  • Sparke
  • Mennen Medical
  • Agile medical
Mobiilityöpiste
Ergonominen

Vaunun suunnittelu on aina perustunut keräämiimme käyttäjäkokemuksiin. Ergonomia on ollut yksi tärkeimmistä kriteereistä kehitystyössä. Vaunun monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat työn istuma-asennossa tai seisoen. Näytön kallistusmahdollisuus vähentää silmiin ja niskaan kohdistuvaa rasitusta ja parantaa käyttömukavuutta.

Turvallinen

Vaunu itsessään ja siihen liitetyt Kauko e-Medic -tietokoneet ja Kauko Neovo -näyttö huomioivat uusimmat lääkintälaitestandardit, sekä vaativien hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset. Mobiilivaunua voidaan käyttää vaativissakin potilasympäristöissä.

Tehokas

Vaunussa käytettävä litiumrauta-akku on uusinta teknologiaa. Akun kapasiteetista riittää virtaa useiden tuntien (10-12 h) lääkärikierroille yhdellä latauksella - parhaimmillaan jopa vuorokaudeksi. Mobiilivaunun lisäantenni varmistaa langattomien yhteyksien optimaalisen käytön ja työ voi jatkua keskeytyksettä.

Mobiilivaunun käyttöä ja huoltotarpeita voidaan seurata Ergotronin StyleLink -ohjelmiston avulla ja valita mobiilivaunulle kustannustehokkain elinkaari lisätakuita hyödyntämällä.


Lisätietoja:

Juha Alanen
Sales Manager
Healthcare BU, FIN

Mobile +358 40 922 9142
juha.alanen@kauko.com

Oletko verkkokaupan rekisteröitynyt käyttäjä?

Tutustu malleihimme tarkemmin Kaukon verkkokaupassa.

Siirry verkkokauppaan

Etsitkö uusia ratkaisuja työympäristön kehittämiseen?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Ota yhteyttä

Background element