ilmalmppumppu_perhe.jpg

Panasonic ilmalämpöpumput

 

 PANASONIC CE/PKE

Suomen suosituin ilmalämpöpumppu Panasonic CE on varma valinta pieniin ja keskikokoisiin koteihin, ja se sopii mainiosti myös kerrostaloasuntojen jäähdyttäjäksi. Sen energialuokka on A. 
CE-ilmalämpöpumppu on tyylikäs, hiljainen ja helppokäyttöinen, eikä se säiky kovaakaan talvea. Aidot Panasonic Nordic -ilmalämpöpumput on tehty toimimaan luotettavasti pohjoisissa olosuhteissa. Tällä Panasonic-ilmalämpöpumpulla on neljän vuoden täystakuu. Lue lisää tästä.

PANASONIC NE/PKE-sarja

Panasonicin NE-ilmalämpöpumpuissa yhdistyy sisäilmaa puhdistava nanoteknologia ja vapaa-ajan asunnoissa tärkeä ylläpitolämpö. NE-malleissa on myös älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Muotoilultaan uudistunut sisäyksikkö on tyylikäs ja kierrättää sisäilmantehokkaasti ja tasaisesti.

Panasonicin NE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 25–120 m2 ja 45–140 m2 asuntoihin. Tyylikkäät ja hiljaiset laitteet eivät säiky kovaakaan talvea. Energialuokka on A+. Tutustu NE-mallistoon tästä.

PANASONIC HE/PKE-sarja

Panasonicin HE12-malli voitti selvästi TM Rakennusmaailman ilmalämpöpumppujen vertailun. Laite sai yleisarvosanan 8,7 ja neljä tähteä. Loppuarvostelussa kiitettiin erikseen lämmitystehoa, hiljaisuutta sekä lämmityksen (osateho) ja jäähdytyksen energiatehokkuutta. Panasonic oli vertailun ainoa malli, josta ei löytynyt moitittavaa. 

Kiitosta tuli myös vakaasta toiminnasta ja säntillisestä sulatuksesta. ”Täysteholla lämmityksessä laite sulatti kaiken huurteen pois ja käytti havaittavasti sisäilman lämpöenergiaa sulatukseen.” Panasonicin HE-ilmalämpöpumput ovat vuoden 2014 -mallistomme monipuolisimpia, ja ne tarjoavat kotiisi ja vapaa-ajan asuntoosi täydellistä käyttömukavuutta. Niissä on muun muassa ylläpitolämpö, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Saat siis enemmän tehoa entistä paremmalla hyötysuhteella. HE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 80–140 m2 ja 90–160 m2 asuntoihin. Tyylikkäät ja hiljaiset laitteet eivät säiky kovaakaan talvea. Molempien ilmalämpöpumppujen hyötysuhde on erinomainen, ja energialuokka A++. HE12-mallin lämmitysteho on yksi markkinoiden suurimmista, peräti 7,75 kW. Lue lisää HE-ilmalämpöpumpuista tästä.

PANASONIC VE/NKE-sarja

Panasonicin VE-ilmalämpöpumput ovat mallistomme tehokkaimpia ja ne tarjoavat kaikki ominaisuudet joita voit kotiisi toivoa. Niissä on mm. ylläpitolämpö, nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistus ja älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätelee niin lämmitystä kuin jäähdytystäkin auringonvalon mukaan. Ainutlaatuinen jatkuvatoiminen ilmalämpöpumppu ei pysähdy sulatuksen ajaksi, joten ilmankierto ja lämpötila pysyvät tasaisina.Energialuokka A+++. 

Panasonicin VE-ilmalämpöpumppusarjassa on kaksi mallia, 120–160 m2 ja 140–200 m2 asuntoihin. Tutustu VE-sarjaan tarkemmin tästä.

PANASONIC QE/PKE-sarja

PANASONIC NE18/PKE

Panasonicin NE18-ilmalämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu varasto- ja liiketilojen energiakulujen pienentämiseen. Malli on suunniteltu nimenomaan pohjolaan hallitilojen energianlähteeksi. Se lämmittää tehokkaasti ja tuottaa myös edullista ylläpitolämpöä (8–10 °C), kun tila on esimerkiksi yön tai viikonlopun tyhjillään.

Tehokas sisäyksikkö kierrättää ilmaa tasaisesti suureenkin tilaan. Parhaimmillaan tämä voimanpesä puhaltaa 1200 kuutiota ilmaa tunnissa. Tutustu tuotteeseen tästä.

PANASONIC RE/QKE-sarja

Jäähdytykseen suunniteltu uusi Panasonic RE12 tarjoaa viilennystä edullisemmin, tehokkaammin ja pehmeämmin kuin perinteiset jäähdytyslaitteet tai ilmalämpöpumput. Hiljainen ja tasaisesti viilentävä RE12 on ihanteellinen ratkaisu, kun lämmityksestä huolehtii toinen järjestelmä ja laitteelta halutaan nimenomaan jäähdytystä. Tutustu jäädytykseen suunniteltuu RE-illmalämpöpumppuun tästä.