kauppa_ja_logistiikka_kuva_varastosta.jpg

 


KAUKOhallinta


Tietokoneiden ja mobiililaitteiden etähallinta

Liikkuva työntekijä tarvitsee paitsi toimivat yhteydet myös tietoturvalliset ja hyvin toimivat laitteet. Mobiililaitteiden hallinta voi kuitenkin olla haasteellista sovelluspäivitysten ja käytön tuen osalta.

Oleellisena osana liikkuvan työn konseptia olemme laajentaneet liikkuvan työn -ratkaisujen valikoimaamme KAUKOhallinta-palvelulla. KAUKOhallinnalla onnistuu mobiililaitteiden sekä tietokoneiden ajantasaiset päivitykset keskitetysti esimerkiksi Windowsin sekä kolmannen osapuolen sovellusten osalta.

KAUKOhallinta mahdollistaa myös etätuen käyttäjille kahden erilaisen etätyöpöytäsovelluksen kautta. Verkkoyhteyden toimiessa tukipalvelut ovat saatavilla vaikka suoraan ajoneuvoon, maastoon tai toiselle puolelle maapalloa.

Palvelun kautta voidaan helposti suorittaa ylläpitotoimia, asentaa sovelluksia ja ajaa skriptejä joko yksittäisille laitteille tai kerralla halutulle ryhmälle.

 

KAUKOhallinta palveluna tai yrityksen omalla ylläpidolla

Tarjoamme helpon vaihtoehdon sovellusten päivitykseen sekä laitekannan ylläpitoon Kaukohallinnan avulla.

Yrityksen omalle IT-tuelle tai sovellusten pääkäyttäjille Kaukohallinnan käyttö mahdollistaa sujuvan käyttötuen antamisen suoraan käyttäjälle.

 

Edullinen ja helppo ratkaisu

KAUKOhallinta on edullinen ratkaisu, joka on todella helppo ottaa käyttöön.

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää Teille sopivasta palvelumallista!