BrainLit Alven -valaistus kotikonttorilla landing page hero

Henkilökohtaiseen valontarpeeseen säätyvä ja työhyvinvointia parantava valaistus - BrainLit Alven™

Eri-ikäiset ihmiset, erilaiset työympäristöt ja työtehtävät vaativat omanlaisensa valaistusolosuhteet. Henkilökohtaiseen valontarpeeseen vastaaminen auttaa noudattamaan luontaista vuorokausirytmiä, parantaa unenlaatua ja sitä kautta työhyvinvointia, sekä auttaa yksilöitä suoriutumaan työtehtävistään tehokkaammin.

Nopeasti käyttöönotettava BrainLit Alven™ tuo virkeyttä niin työpisteiden tai kotikonttoreiden ainoana valona kuin osana toimiston tai muun tilan kattavaa, biosentristä valaistusjärjestelmää. Se mukautuu jokaisen käyttäjän henkilökohtaiseen valontarpeeseen, mutta palvelee silti useampia käyttäjiä esimerkiksi neuvottelu- tai kahvihuoneen valaistuksena.

Lue lisää

03_Brainlit_Kontor_295_compressed

Kuva: BrainLit


Henkilökohtainen valaistus hyödyttää eri toimialoja ja työtehtäviä

Työntekoa ja työtehoa tukeva valaistus tuo monenlaisia hyötyjä niin toimistoissa tehtävään asiantuntijatyöhön, palvelualojen vuorotyöhön ja asiakaspalveluun sekä potilastyöhön terveydenhuollossa ja vanhustenhoidossa.

Asiantuntijatyö toimistoissa ja kotikonttoreilla

Kun haluat ottaa aivotyöskentelystäsi enemmän irti, BrainLit Alven™ auttaa. Sen valaistusta voit säätää kirkkaammaksi, kun haluat virkistyä ja tehdä töitä täysillä, ja himmeämmäksi, kun haluat rentoutua päivän päätteeksi. Automaattinen valaistustason säätö takaa mahdollisimman luonnollisen valaistuksen aamusta iltaan, ja tukee luontaista vuorokausirytmiäsi paremman yöunen saamiseksi.

Vuorotyö hotelli-, ravintola ja muilla palvelualoilla

Työvuorojen vaihtelut ja unirytmin heilahtelut aiheuttavat huonoa unenlaatua ja aineenvaihdunnan häiriöitä, jotka vaikuttavat myös henkilön työhyvinvointiin. BrainLit Alven™ on omiaan lisäämään valaistustasoa silloin, kun uni on jäänyt huonoksi tai vähäiseksi, ja kun valppaus meinaa heiketä asiakaspalvelutilanteissa hämärässä valaistuksessa.

Potilastyö terveydenhuollossa ja vanhustenhoidossa

Samassakin huoneessa olevilla potilailla voi olla hyvin erilainen aktiivisuustaso ja liikuntakyky. Potilaskohtaisella valaistuksella vastaat muun muassa eri ikäisten ja kuntoisten potilaiden luontaiseen valontarpeeseen. Näin parannat potilaiden unenlaatua ja heidän leponsa vaikuttavuutta, nopeutat paranemista sekä kotiutumista, ja tehostat sitä kautta potilaskiertoa.

Kaksi tuntia BrainLit-valoa ennen klo 14 riittää

Paras hyöty biosentrisestä valaistuksesta on, kun siitä pääsee nauttimaan ympäri vuorokauden. Jo kaksi tuntia kirkkainta mahdollista BrainLit-valoa ennen klo 14 riittää parantamaan biologista rytmiä ja parantamaan unenlaatua. Muista välttää kirkasta valoa illalla, jotta et nollaa päivällä saadun valon vaikutusta.
 

Ota hyvinvointia parantava valaistus käyttöön alle puolessa tunnissa

04_Brainlit_hemmakontor_429_compressedBrainLit Alven™ on helppo ottaa käyttöön: kasaus vie alle puoli tuntia. Valaisinjärjestelmä ja sen reseptit kehittyvät uusimpien valaistustutkimusten perusteella. Kuva: BrainLit

 

Hyvinvointia parantava BrainLit Alven™ -valaistusjärjestelmä ei vaadi suuria asennustoimia: pura osat laatikoista ja kasaa valaisin alle puolessa tunnissa. Valaisin on saman tien käyttövalmis. 

Löydät valaisintolpan kosketinnapeista valaistusreseptejä eri tilanteisiin: keskittymistä vaativiin tehtäviin, rentoutumiseen sekä automaattiseen valaistuksen säätymiseen päivän aikana. Suosittelemme käyttämään AutoLit-valaistusreseptiä, joka säätyy jatkuvasti parhaaseen valaistustasoon päivän kuluessa. 

Parhaan hyödyn saat irti BrainLit-mobiilisovelluksella ja siihen kytketyllä henkilökohtaisella BrainLit-tilillä.

Hanki oma Alvenisi


Säädä valaistus sopimaan tarpeisiisi helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella

BrainLit-mobiilisovelluksella voit helposti valita erilaisista vaihtoehdoista tai säätää valaistuksen sopimaan tarpeisiisi eri tilanteissa: 

  • omaan kronotyyppiisi (aamu-, päivä- tai iltavirkku) parhaiten sopiva valaistus
  • vuorokausirytmiä tukeva valaistus (AutoLit)
  • energisoiva valaistustaso, joka tehostaa työtehtävien tekoa (Boost)
  • rentoutumiseen sopiva valaistustaso (Relax)
  • valaistuksen manuaalinen säätö

Kun valaistuksen käyttäjillä ei ole omaa käyttäjätiliä tai mahdollisuutta mobiilisovelluksen käyttöön, Alven Control Center -hallintajärjestelmä auttaa. Sillä valaistuksen voi määrittää kunkin henkilön kronotyypin mukaiseksi valaisinkohtaisesti. AutoLit-reseptin avulla kukin käyttäjä saa itselleen sopivan valonmäärän päivässä.

hallitse BrainLit Alvenia helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella
Säädä valaistustasoa helposti BrainLit-mobiilisovelluksella. Kuva: BrainLit

Etsitkö BrainLit Alven™ -valaisimen käyttöohjeita? 

Hanki BrainLit Alven™ helposti leasing-sopimuksella alkaen 52 e/kk

BrainLit Alven™ -valaisimen hankinta on yhtä vaivatonta kuin sen ensimmäinen käyttöönottokin: leasing-sopimuksella jaat maksut kolmelle tai viidelle vuodelle, etkä tarvitse pääomaa kertahankintaan. 

  • 3 vuoden leasing-sopimushinta: 85 e/kk
  • 5 vuoden leasing-sopimushinta: 52 e/kk

Rahoitus edellyttää luottopäätöskäsittelyä ja positiivista luottopäätöstä, sekä allekirjoitettua sopimusta organisaatiosi ja leasing-kumppanimme välillä. Kysy lisää! 

Hanki omasi

02_Brainlit_Aldreomsorg_188_compressed

Kuva: BrainLit

Juha Alanen

Sales Manager

Terveysteknologiat, Healthtech

+358 40 922 9142

LinkedIn

Juha Alanen Kauko Oy