Caset

Yksi tabletti korvasi neljä laitetta peliautomaattien huollossa

Kauko - 20.10.2017 12:33:22


Kun huoltoasemalla tai marketissa oleva peliautomaatti menee rikki, se pitää saada nopeasti kuntoon.
Suomessa on 20 000 peliautomaattia 7 000 pelipisteessä eri puolilla maata. Niiden kunnossapidosta vastaa Veikkaus, jonka huoltoedustajat huolehtivat myös kaikista Suomen arpa- ja hevosurheilupelien myyntipäätteistä.

Lue lisää

Aiheet: Liikkuva tietotyö, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, liikkuva työ, Panasonic

Norra digitalisoi lentokoneiden ohjaamot

Kauko - 11.10.2017 13:33:19

Suomalainen Nordic Regional Airlines tehosti toimintaansa hankkimalla lentäjilleen Panasonicin vahvistetut Toughpad FZ-G1 -kannettavat

Finnairin osaomistusyhtiö Norra lentää vuosittain yli 50 000 lentoa pääosin Suomessa ja Euroopassa. Lentokoneiden ohjaamot digitalisoituvat vauhdilla. Toughpadien käyttöönotto on yhtiön ensimmäinen mittava laitekannan päivitysprojekti. Nyt korvattua laitesukupolvea edelsi käytännössä paperidokumentaation käyttö. 


Embraer 190:n kapteeni Sami Helin hyödyntää Toughpadia suunnitellessaan laskeutumista.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Kauppa&Logistiikka, Turvallisuus&Viranomaiset, Kenttätyö&Teollisuus, Panasonic, Norra

Case: 3 Step IT - Toughpad tukee kiertotaloutta logistiikkakeskuksessa

Kauko - 17.5.2016 11:00:00

Varaston pitkät ja korkeat hyllyt näyttävät olevan täynnä mappeja. Tarkempi vilkaisu paljastaa pystyyn rivitetyt esineet käytetyiksi ja huolletuiksi läppäreiksi, jotka odottavat matkaa uudelle omistajalleen.

Vantaalla 3 Step IT:n suurimmassa logistiikkakeskuksessa käsitellään vuodessa 155 000 laitetta, kuten puhelimia, palvelimia ja pöytäkoneita. Peräti 95 prosenttia yritysten ja organisaatioiden leasing-tavaroista saa täällä uuden elämän.


 

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Kauppa&Logistiikka

Case: Finnair - Sähköinen lentolaukku palvelee kaukana ja korkealla

Kauko - 16.5.2016 17:00:00

Niin sanotuissa pilottien sähköisissä lentolaukuissa on erilaisia teknisiä sovelluksia - esimerkiksi optimaalisten lentotehojen laskentaan tarvittava ohjelmisto - mutta myös koneen tekninen lokikirja, lentokenttien rullauskartat sekä tekniset käsikirjat. Matkustamohenkilökunnan käytössä olevissa tableteissa on esimerkiksi käsikirjoja, palveluohjeita ja raportointityökaluja. 

 


Vahvistettu tabletti kestää kovassa käytössä

Kaikissa Finnairin lentokoneissa käytetään nykyään Panasonicin Toughpad FZ-G1-tabletteja.

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Kauppa&Logistiikka

Case: VR - VR Group siirsi veturinkuljettajat tablettiaikaan

Kauko - 16.5.2016 16:00:00


VR Group on ottanut käyttöön 1 300 Toughpad-tablettia, jotka korvaavat veturinkuljettajien tarvitsemat paperit. Henkilöliikenteen ja tavarajunien kuljettajien tableteissa on sovellukset, jotka korvaavat paperiset aikataulut, työohjeet ja käsikirjat. 

 

Lue lisää

Aiheet: Toughpad, Kauppa&Logistiikka

Case: Valio mobiili - Luotettavuutta kylmäketjun hallintaan

Kauko - 16.5.2016 11:00:00


Valio käyttää jakeluautoissaan Kaukomarkkinoiden toimittamia Panasonicin Toughbook-tietokoneita. Autoissa koneet kohtaavat tärinää, pölyä ja pakkasta. Luotettavuus on siksi keskeinen valintakriteeri.

Asiakas: Valio     
Toteutusvuosi: 2009-
Kuvaus: Luotettavuutta kylmäketjun hallintaan

Lue lisää

Aiheet: Toughbook, Kauppa&Logistiikka

Kylpylähotelli ja Kuntoutus Peurunka

Kauko - 3.5.2016 19:42:06


Kylpylähotelli ja Kuntoutus Peurunka palvelujohtaja Jukka Ruuskan esitys kylpylän toiminnasta ja tilan onnistuneesta avaruusteemallisesta elämyksellisyydestä. Esitys pidetty Kaukomarkkinat Oy:n tapahtumassa 17.4.2015 Astoria-salissa Helsingissä. Esitys kertoo kylpylän haasteista vuonna 2008, tunnistetusta muutostarpeesta sekä siitä mitä tehtiin ja miten muutoksella saavutettiin erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aiheet: Esitystekniikka, Kauppa&Logistiikka

Tammiston Citymarketin kuvaseinät

Kauko - 3.5.2016 19:38:23


Kaukomarkkinat suunnitteli Vantaan Tammiston K-Citymarkettiin neljä suurta kuvaseinää ja lattiaprojisoinnin ja toimitti niihin tarvittavan tekniikan. Lue lisää

Aiheet: Esitystekniikka, Kauppa&Logistiikka

3D-virtuaalilaboratorio

Kati Manninen - 3.5.2016 19:29:41


Uusi 3D cave –mallinnustila auttaa käyttäjiä ymmärtämään ja havainnoimaan suunnitteluvaiheessa olevat tilat ja toimintaedellytykset. Virtuaalitestaus tulee vaikuttamaan tulevaisuuden suunnittelu- ja ostoprosesseihin.

Oulun ammattikorkeakoulun 3D virtuaalilaboratorio -nimellä kulkeva mallinnustila mullistaa rakennusten ja tilojen suunnittelun. Monimetriselle kaarevalle valkokankaalle voidaan heijastaa lähes todentuntuisesti rakennuksen sijoittuminen ympäristöön, realistisessa koossa olevat sisätilat ja jopa sisustuksen yksityiskohtia kaksi- tai kolmiulotteisesti. Mallinnusten heijastamisella tulevan rakennuksen tai tilan käyttäjälle avautuu mahdollisuus kulkea tilassa sekä havainnoida ja testata miten tilat toimisivat.

Lue lisää

Aiheet: Kauppa&Logistiikka

Peurungan avaruuskylpylä

Kauko - 3.5.2016 19:16:29

 

Kylpylähotelli ja Kuntoutus Peurungan kylpylätiloijen teema on avaruus. Katso lyhyt esittelyvideo sisällöstä, mikä heijastetaan seinille.

 

Lue lisää

Aiheet: Esitystekniikka, Kauppa&Logistiikka