Vieraile Kaukon osastolla 6d18 FinnSec-messuilla 2.-3.10.2019

Tervetuloa tutustumaan turva-alan tuoteuutuuksiin FinnSec-messuosastollemme 6d18 Messukeskukseen 2.-3.10.2019!

Esittelemme Panasonicin kamerauutuuksia, kasvontunnistusohjelmistoa sekä videonhallinta- ja -tallennusohjelmistoa. Lisäksi näytillä ovat radiopuhelinten ja viestintäkuulonsuojainten uusimmat teknologiat sekä vahvennetut Toughbook-tietokoneet.

 

WV-X8570N-4K-multi-sensor-camera

Osastollamme voit tutustua

Video Insight 7 -videonhallinta- ja -tallennusohjelmistoon, johon voit liittää rajattoman määrän kameroita ja palvelimia. Järjestelmällä katat tarvittaessa usean toimipisteen valvonnan tuhansilla kameroilla.

Multisensorikameroihin, joilla kuvaat laajoja alueita, kuten parkkipaikkoja, rakennusten ympäristöä, risteysalueita, lentokenttiä tai asemahalleja.

WV-X6533LN-long-distance-IR-illumination-PTZ-cameraSäänkestäviin 4K-valvontakameroihin, joiden tarkasta kuvanlaadusta tunnistat kohteet hämärämmissäkin olosuhteissa.

Täysin uuteen IR-PTZ-kameraan, joka kuvaa kaukana olevatkin kohteet selkeällä kuvanlaadulla myös pimeässä.

Esittelyssä on myös syväoppiva Panasonic FacePRO -kasvontunnistusohjelmisto, joka tunnistaa tarkasti aurinkolaseillakin peitetyt tai jyrkässä kuvakulmassa olevat kasvot. 

Tervetuloa osastollemme!

Opastamme oikean teknologian valinnassa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olitpa loppukäyttäjä, tukkukauppias, jälleenmyyjä tai urakoitsija, tule hakemaan meiltä neuvot seuraaviin laite- tai ohjelmistohankintoihisi!

Katso messujen aukioloajat ja rekisteröidy kävijäksi: https://finnsec.messukeskus.com/info/

 

Juhani Kartano

Sales Manager, Surveillance

 

Kauko Oy

Itämerenkatu 5, FI-00180 HELSINKI

Tel. +358 9 5211 

Mobile +358 40 547 9330

juhani.kartano@kauko.com

Background element