Vieraile Kaukon osastolla 6d18 FinnSec-messuilla 2.-3.10.2019

Tervetuloa tutustumaan turva-alan tuoteuutuuksiin FinnSec-messuosastollemme 6d18 Messukeskukseen 2.-3.10.2019! Esittelemme Panasonicin kamerauutuuksia sekä videonhallinta- ja -tallennusohjelmistoa. Lisäksi näytillä ovat radiopuhelinten ja viestintäkuulonsuojainten uusimmat teknologiat sekä vahvennetut Toughbook-tietokoneet.

 

Osastollamme voit tutustua:

Video Insight 7 -videonhallinta- ja -tallennusohjelmistoon, johon voit liittää rajattoman määrän kameroita ja palvelimia. Järjestelmällä katat tarvittaessa usean toimipisteen valvonnan tuhansilla kameroilla.

Multisensorikameroihin, joilla kuvaat laajoja alueita, kuten parkkipaikkoja, rakennusten ympäristöä, risteysalueita, lentokenttiä tai asemahalleja.

 

WV-X8570N-4K-multi-sensor-camera

 

Säänkestäviin 4K-valvontakameroihin, joiden tarkasta kuvanlaadusta tunnistat kohteet hämärämmissäkin olosuhteissa.

Täysin uuteen IR-PTZ-kameraan, joka kuvaa kaukana olevatkin kohteet selkeällä kuvanlaadulla myös pimeässä.

WV-X6533LN-long-distance-IR-illumination-PTZ-camera

Panasonicin tuoteuutuuteen Toughbook 55:een, jonka kokoonpanon voit räätälöidä työtehtäviisi sopivaksi vaikka tien päällä!

 

Make it yours_V5

 

Tervetuloa osastollemme!

Opastamme oikean teknologian valinnassa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olitpa loppukäyttäjä, tukkukauppias, jälleenmyyjä tai urakoitsija, tule hakemaan meiltä neuvot seuraaviin laite- tai ohjelmistohankintoihisi!

t1_image_6

 

Osallistumalla kilpailuun messuosastollamme voit voittaa Toughbook T1 -kämmentietokoneen!

 

Katso messujen aukioloajat ja rekisteröidy kävijäksi: https://finnsec.messukeskus.com/info/

 

 

Juhani Kartano

Sales Manager, Surveillance

 

Kauko Oy

Itämerenkatu 5, FI-00180 HELSINKI

Tel. +358 9 5211 

Mobile +358 40 547 9330

juhani.kartano@kauko.com

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element