HaavanSuuruusKuva

Kauko mukana Valtakunnallisilla Haavapäivillä 31.1-1.2.2019!Kauko mukana Valtakunnallisilla Haavapäivillä 31.1-1.2.2019!
Kauko on mukana Suomen Haavanhoitoyhdistyksen järjestämillä XXII Valtakunnallisilla Haavapäivillä Helsingin Messukeskuksen uudessa Siipi -rakennuksessa. Vuoden 2019 pääteemana on Akuutit haavat –Apua ajoissa.

Kauko Oy helpottaa hoitoalan ammattilaisten työtä toimittamalla kriittisiin hoitoalueiden ympäristöihin ja liikkuvaan tietotyöhön räätälöityjä laitteisto- ja palveluratkaisuja. 

HaavanSuuruusKuvaKrooniset haavat lisääntyvät, kun väestö ikääntyy ja diabetes yleistyy. Lanseerasimme syksyllä diagnostiikkajärjestelmän, mikä yhdessä 3D kameran kanssa tuo haavanhoitajille ja -lääkäreille mahdollisuuden kehittää haavanhoidon hoitokäytäntöjä.

Haavanhoidossa nopeus ja tarkkuus takaavat menestyksekkään hoidon ja lisäävät potilastyytyväisyyttä. Ratkaisun avulla haavan laajuuden ja syvyyden voi mitata nopeasti ja tarkasti tavallisella tabletilla. Tarkka mittaustieto helpottaa myös hoidon seurantaa.

 

Mittaustiedon tallentaminen avaa uusia mahdollisuuksia tutkimukseen ja hoidon kehittämiseen. Varsinkin painehaavoihin 3D on odotettu apu.

Diabeetikon haavoja voidaan ehkäistä IR-lämpökuvantamisella. Symposiumissa esitelty Kaukon ja oululaisen Thermidaksen yhdessä rakentama CE -sertifioitu lämpökameravaunu havaitsee paikalliset tulehdukset ja verenkiertohäiriöt ja auttaa välttämään amputaatioita ja muita vakavia komplikaatioita.

IRKuva2-450

Valtakunnallisten Haavapäivien ohjelmat, luennoitsijoiden esittelyt sekä luento- ja posteritiivistelmät ja mm. Kaukon yritysesittely tulevat ladattavaan Mobiilisovellukseen. Mobiilisovellus mahdollistaa osallistujien sujuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen mm. Viestiseinän avulla osallistujien ja luennoitsijoiden välillä koulutuspäivien aikana. Sen avulla osallistujien on helppo olla aktiivisia ja esittää kysymyksiä sekä kommentteja luennoitsijoille.  

Tammikuussa 2019 osallistujille lähetetään järjestäjän sähköpostilla osallistumiskortti, joka tulee tulostaa mukaan Valtakunnallisille Haavapäiville. Tarkemmat ohjeet Mobiilisovelluksen lataamisesta tulevat samassa sähköpostissa. 

Merkitsethän päivän jo kalenteriisi ja tavataan tammikuussa Haavapäivillä!

Lisätietoja https://www.shhy.fi/haavapaivat/

Katso Healthcare Solutions esittely videon näet tästä.

Sovi tapaaminen Haavapäiville: juha.rytkonen(at)kauko.com

 

Juha Rytkönen

Rakastan haasteita, niiden ratkaisemista ja yhteisen onnistumisen juhlaa. Innovaatioiden ja teknologioiden mahdollisuudet muuttaa ja tehdä asioita uusilla tavoilla saavat minut syttymään. Tutkailen businestä megatrendien ja keskustelujen kautta. Saunan lauteilla ne sitten jalostuvat omiksi ahaa-elämyksiksi.

Background element