UniqAir vähentää tartuntariskiä esimerkiksi päivystyshuoneissa Kuva Canva

Vähennä tartuntariskiä ja paranna hengitysilmaa UniqAir-puhdistimilla

Kauko Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen ilmanpuhdistimia valmistavan UniqAirin kanssa. UniqAir-ilmanpuhdistimet suodattavat jopa 100 % kaasuista ja 99,97 % pienhiukkasista: virukset, bakteerit, mikrobit, homeitiöt ja mikromuovin sekä huone-, eläin- ja siitepölyn ja kaasumaiset epäpuhtaudet, kuten hajut, toksiinit ja ilmansaasteet. Sisäilman puhdistaminen edistää työ- ja potilasturvallisuutta terveydenhoitoalan arjessa.

"Yhteistyö UniqAirin kanssa on innostavaa, koska pääsemme taklaamaan infektioriskiä uudenlaisella tavalla. Ilmanpuhdistimet poistavat ilmateitse leviäviä mikrobeja ja auttavat näin vähentämään tiettyjen infektioiden tartuntavaaraa", toteaa Kaukon terveysteknologiaratkaisujen myyntipäällikkö Juha Alanen

 

UniqAir PRO tuotekuvaUniqAir PRO -ilmanpuhdistimet sopivat vaativaan käyttöön. Kuva: UniqAir

 

Esimerkiksi moni flunssakierre saa alkunsa sisäilmaongelmista. Julkisissa tiloissa, joissa liikkuu suuria määriä ihmisiä, hiilidioksidikuorma nousee ja samalla bakteerien ja virusten määrä sisäilmassa kasvaa. UniqAir poistaa tutkitusti ilmasta epäpuhtauksia, eikä synnytä puhdistuksen aikana sivutuotteita, kuten otsonia tai muita haitallisia yhdisteitä. 

UniqAir-ilmanpuhdistimet raikastavat ilmaa ja estävät tunkkaisen sisäilman aiheuttamaa vireystason laskua, parantavat home- tai kosteusvaurioiden aiheuttamia sisäilmaoireita ja nopeuttavat uudisrakennusten tai peruskorjattujen kohteiden käyttöönottoa poistamalla rakennuspölyä ja emissiota. 

"Kauko on meille oiva kumppani, sillä teknologiastamme on monenlaista hyötyä terveydenhuollon henkilöstölle, joka etenkin nyt on kovan paineen alla. Raitis hengitysilma parantaa myös vireystasoa ja keskittymiskykyä, mikä osaltaan auttaa jaksamaan töissä", kertoo UniqAirin toimitusjohtaja Panu Riikonen.

UniqAir Uniq 6-latta-lasi-musta ilmanpuhdistinUniqAir Uniq on helppo sijoittaa lattialle tai tason päälle. Kuva: UniqAir

 

Edustamme sekä vaativaan käyttöön kehitettyä UniqAir PRO:ta että pienempää UniqAir Uniq -mallia. Mitoitamme laitteet tilasi koon ja puhdistustarpeen mukaan - tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä asiantuntijaamme, joka auttaa sopivan laitteen valinnassa! 

Ota yhteyttä

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element