CF-5420sector_Construction_2118-1

Panasonic Toughbook CF-54 nyt tarjoushintaan!

Panasonic Toughbook CF-54, moneen taipuva työkalu

Toughbook CF-54 on yksi myydyimmistä Toughbook malleistamme.

Totea itse mitä kaikkea se sinulle mahdollistaa.

CF-5420sector_Construction_2118-1

Suuri ja tarkka 14” näyttö, josta voi valita HD, FHD tai FHD- kosketusnäyttövaihtoehdot käyttötarpeesi mukaan.

Toimintavarmuutta. Kestää kolhut ja roiskeet. Magnesiumkuorinen Semi-Vahvennettu rakenne ja roiskeen sietävät näyttö ja näppis.

Kantokahva – pieni asia, suuri vaikutus laitteen käytettävyyteen. Helppo kantaa ja vähemmän putoamisvahinkoja.

Kaikki tarvitsemasi liitännät –mahdollisuus mm. aidolle sarjaportille, kahdelle Ethernet-liitännälle, VGA-liitin ja lisäksi monta USB-liitintä. Kaikki suojassa luukkujen takana.  4G/LTE modeemi lisävarusteena.

Virta ei lopu. Käyttäjän helposti vaihdettava akku, jonka käyttöaika jopa 12 tuntia latauksella. Paikka toiselle akulle, joka lähes tuplaa käyttöajan 20h:n.

Tehokas Core i5-7300, 4gt tai 8gt muistia (malliversiosta riippuen), 256 Gt SSD, Lämmitetty SSD levyt, käyttölämpötila -20 C - +60 C. Kestää 90 cm putoamisen, Paino n. 2kg. Pöytätelakka ja ajoneuvotelakka saatavissa erikseen.

Nyt kampanjatarjouksia - tutustu! Kysy lisää!

Hinta Alkaen 1350 alv 0%

Ota yhteyttä

myynti@kauko.com tai  09- 521 5400 /myynti

Toughbook_logo

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element