med1601_tm20_rgb01.jpg

Tervetuloa messuosastollemme Medica 2016 messuilla


MEDICA on terveydenhuoltoalan vuoden tärkein tapahtuma 

Marraskuun 14 - 17. päivä järjestetään maailman suurimmat terveydenhuoltoalan messut Düsseldorfissa, Saksassa. Jo vuosikymmenien ajan on lääketieteen ja terveydenhuollon asiantuntijat kokoontuneet tähän vuosittaiseen tapahtumaan tutustumaan alan uusimpiin trendeihin ja innovaatioihin.  

med1601_tm20_rgb01.jpgKauko mukana MEDICA 2016 -messuilla

Suomen merkittävimpänä kriittisten hoitoalueen ympäristöihin ja liikkuvaan tietotyöhön räätälöityjen laitteisto- ja palveluratkaisujen toimittajana Kauko luonnollisesti osallistuu tähän vuoden tärkeimpään kansainväliseen tapahtumaan.

Messuosastollamme 15C22 hallissa 15 esittelemme mm. markkinoiden tehokkaimpia sertifioituja (EN60601-1 ja EN60601-1-2) hoitoalueen työasemia, ergonomisia kiertokärryjä sekä isolaattoreita. Ratkaisujamme on esittelemässä henkilökuntaamme sekä Suomen että Euroopan myyntitiimeistä.

 

ratkaisut.jpg


Kauko helpottaa terveydenhuollon ammattilaisten työtä toimittamalla kriittisiin hoitoalueen ympäristöihin ja liikkuvaan tietotyöhön räätälöityjä laitteisto- ja palveluratkaisuja.

Kauko innovoi ja rakentaa edustamiensa alan huipputuotteiden ympärille kokonaisuuksia, jotka täyttävät sairaalaympäristön tiukat sähköturvallisuutta, hygieniaa, toimintavarmuutta ja ergonomiaa koskevat vaatimukset. Laitteiden on toimittava kaikissa olosuhteissa häiriöttömästi ja taattava potilasturvallisuus. Ratkaisut laajentavat myös esimerkiksi etähoitomahdollisuuksia ja vapauttavat aikaa henkilökohtaiseen palveluun. Ne vastaavat myös osaltaan entistä nopeamman ja kustannustehokkaamman hoidon vaatimuksiin.

Kauko on asiakkailleen tuotekehittäjä ja lisäresurssi, joka tuntee syvällisesti paitsi alan tiukat normit myös asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Tämän pohjalta Kauko rakentaa kulloiseenkin ympäristöön täydellisesti sopivan, käyttövalmiin ratkaisun, joka kantaa myös pitkälle tulevaisuuteen. Esimerkiksi Kaukon innovoima siirrettävä sairaalakärry tehostaa osaltaan sairaalan toimintaa ja tilankäyttöä sekä lisää työmukavuutta ja -turvallisuutta. 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element