ITPro kutsun pääkuva.jpg

Tervetuloa ITPro 2017 -messuille!

Onko teillä liikkuvaa henkilöstöä kenttätöissä? Haluaisitteko saada sovitettua samalle päivälle enemmän tapaamisia? Meneekö tuote- ja työkalutäydennyksiin ylimääräisiä ajokilometrejä ja tunteja vai saatteko huoltotehtävän hoidettua kerralla kuntoon? Vieläkö kentällä pyöritetään papereita ja tuskaillaan siitä, ovatko kaikki tiedot ajan tasalla? Kestääkö prosessi tilauksesta laskutukseen mielestäsi liian kauan?

ITPro kutsun pääkuva.jpg

IT-ammattilaisten vuoden päätapahtuma IT Pro 2017 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.-30.3.2017.
Tule tervehtimään meitä! Kaukon löydät osastolta 5C15.

Rekisteröidy maksutta täällä.

Kenttätyön työkalupakki: laitteet, sovellukset, palvelut ja kenttätyön osaava kumppani

ITPro kutsu_microsoft.png

Tule katsomaan, miten otamme haltuun huolto- ja asiakaskäynnit Microsoft Field Service Management -sovelluksella. Näytämme, miten kätevästi liikkuvan tietotyön ammattilaiset käyttävät sovellusta erilaisilla laitealustoilla ja erityyppisillä laitteilla.

 

CF-33_clamshell_keybd_front_right_03_W10A.jpgITPro kutsu_toughbook.png

Kenttätietokoneiden uusi kuningas paljastuu osastollamme

IT Pro 2017 -päivillä voit tutustua osastollamme uuteen Panasonic Toughbook CF33 -malliin. Se on ensimmäinen 12”-näytöllä varustettu hybridikannettava, joka toimii sekä tablettina että Notebook-tietokoneena. CF33 sopii kaikkiin liikkuvan tietotyön tilanteisiin, satoi tai paistoi.

 ITPro kutsu_netmotion.png

Pätkiviä langattomia yhteyksiä? Tiedonsiirron pullonkauloja mobiilikäytössä? Haasteita vikojen selvityksessä? Tule kuulemaan, miten ratkaiset ongelmat avullamme.

Mobiiliyhteyksien hyvä toiminta on edellytys kentällä liikkuvalle tietotyön tekijälle. Huonot käyttökokemukset vievät työtehoa ja syövät tulosta, sekä kasaavat työtä IT–tuelle ongelmien selvittelyssä. Netmotion Wireless on ainutlaatuinen langattomien yhteyksien hallinnan sovellus, joka on ratkaissut jo yli miljoonan käyttäjän langattomien yhteyksien ongelmia. Sovelluksella on poikkeuksellisen suuri asiakastyytyväisyys, 98 %.

 

Samaan aikaan Helsingin Messukeskuksessa

ITPro kutsu_advanced engineering.png

Advanced Engineering on edistyksellisen teknologian tapahtuma Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma kokoaa kahden päivän aikana yhteen valmistavan teollisuuden edistykselliset materiaalit, ratkaisut ja uudet innovaatiot, sekä kansainvälisen seminaarin. Lisää tietoa tapahtumasta löydät osoitteesta: www.advancedengineering.fiKauko Oy

Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Kauko palvelee terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kaukon tausta on vuonna 1947 perustetussa Kaukomarkkinat-yhtiössä. Monialayhtiö Aspoon kuuluvalla Kaukolla on toimipisteet Suomessa, Saksassa ja Kiinassa. www.kauko.com.


 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element