hygienia2

Kauko mukana Valtakunnallisilla Sairaalahygieniapäivillä 26. – 27.3 2019!

Kauko mukana Valtakunnallisilla Sairaalahygieniapäivillä 26. – 27.3 2019!

Kauko on mukana Suomen Sairaalahygieniayhdistys ry järjestämillä Valtakunnallisilla Hygieniapäivillä kongressikeskus Jyväskylän Paviljongissa!

Bakteerit aiheuttavat 90 prosenttia sairaalainfektioista. Pääosa niistä on yksittäisiä, ja vain joka kahdeskymmenes infektio liittyy laitosta kiusaavaan epidemiaan. Sairaalainfektioiden yleistyminen on tuonut desinfiointiaineen annostelijat kaikkiin terveydenhuollon yksiköihin.

hygienia2Kauko haluaa viedä puhtauden pintaa syvemmälle ja tuomme hygienian seurantaan järjestelmän, joka tekee käsien desinfioinnista järjestelmällistä ja tuloksellista.

Sani Nudgen monitorointi rekisteröi potilaskontaktit ja hoitohenkilökunnan käsidesin käytön sekä muistuttaa kohteliaasti, kun työntekijän hygieniataso on laskenut. Järjestelmä kerää koko ajan tietoa organisaation analysoitavaksi. Langaton järjestelmä perustuu huomaamattomiin tunnistimiin, jotka on helppo asentaa potilashuoneisiin ja annostelijoihin.

Tunnistimet sopivat yleisimpiin nimikyltteihin ja puhdistusaineen annostelijoihin. Potilaan sensori muodostaa kentän vuodepaikan ympärille ja tunnistaa kaikki alueella tapahtuvat kontaktit.

Lisää ratkaisuista: https://www.kauko.com/fi/healthcaresolutions/kasihygienia

Sovi tapaaminen Jyväskylään:: juha.rytkonen(at)kauko.com

Hygieniapäivien ohjelma on julkaistu osoitteessa: http://sshy.fi/data/documents/Sairaalahygieniapaivat2019.pdf

Merkitsethän päivän jo kalenteriisi ja tavataan maaliskuussa Jyväskylässä!

Rakastan haasteita, niiden ratkaisemista ja yhteisen onnistumisen juhlaa. Innovaatioiden ja teknologioiden mahdollisuudet muuttaa ja tehdä asioita uusilla tavoilla saavat minut syttymään. Tutkailen businestä megatrendien ja keskustelujen kautta. Saunan lauteilla ne sitten jalostuvat omiksi ahaa-elämyksiksi.

Background element