Panasonic ISE2020

Olemme mukana Panasonicin kanssa ISE 2020 -messuilla

Kauko ja Panasonic ovat mukana ISE 2020 -messuilla 11.-14.2.2020 Amsterdamissa

Integrated Systems Europe - ISE 2020, on maailman suurin ProAV ja Visual / Broadcasting -ympäristöjen messutapahtuma. Kauko Oy on mukana yhteistyössä Panasonicin osastolla, löydät meidät messuilta 1-hallista, osasto Booth 1-H20.

Panasonic näyttää tietä visuaalisten teknologioiden edelläkävijänä. Olipa kyse sitten kamera-, projisointi-, tallennus- ja striimausteknologioista, löydät Panasonicin tarjonnasta kerralla kaikki tarvittavat ProAV-ratkaisut.

ISE 2020 -tapahtumassa esittelemme koko laajan ja uusimman teknologiapalettimme, jokaiseen tilanteeseen ja tilaan.

Tavataanko ISE 2020 -messuilla?

Panasonic ISE 2020 -osastoesittelyt, lisätiedot tapahtumasta ja lehdistöpalveluistamme, ota yhteyttä: Juha Lindqvist, +358405900916, juha.lindqvist@kauko.com!

Juha Lindqvist | Kauko OyKaukon AV-teknologian asiantuntijat ovat palveluksessasi kaikissa vaativien ympäristöjen Pro-AV / Visual / Broadcast -asioissa.

Ota yhteyttä, esittelemme tarkemmin paikan päällä tämän päivän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia!

Ota yhteyttä

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element