Panasonic ISE2020

Olemme mukana Panasonicin kanssa ISE 2020 -messuilla

Kauko ja Panasonic ovat mukana ISE 2020 -messuilla 11.-14.2.2020 Amsterdamissa

Integrated Systems Europe - ISE 2020, on maailman suurin ProAV ja Visual / Broadcasting -ympäristöjen messutapahtuma. Kauko Oy on mukana yhteistyössä Panasonicin osastolla, löydät meidät messuilta 1-hallista, osasto Booth 1-H20.

Panasonic näyttää tietä visuaalisten teknologioiden edelläkävijänä. Olipa kyse sitten kamera-, projisointi-, tallennus- ja striimausteknologioista, löydät Panasonicin tarjonnasta kerralla kaikki tarvittavat ProAV-ratkaisut.

ISE 2020 -tapahtumassa esittelemme koko laajan ja uusimman teknologiapalettimme, jokaiseen tilanteeseen ja tilaan.

Tavataanko ISE 2020 -messuilla?

Panasonic ISE 2020 -osastoesittelyt, lisätiedot tapahtumasta ja lehdistöpalveluistamme, ota yhteyttä: Juha Lindqvist, +358405900916, juha.lindqvist@kauko.com!

Juha Lindqvist | Kauko OyKaukon AV-teknologian asiantuntijat ovat palveluksessasi kaikissa vaativien ympäristöjen Pro-AV / Visual / Broadcast -asioissa.

Ota yhteyttä, esittelemme tarkemmin paikan päällä tämän päivän vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia!

Ota yhteyttä

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element