ihminen käyttää mobiililaitetta ja pohtii liiketoimintastrategiaa Credit: Shutterstock

Nopeasti mobiiliksi - pika-apu äkillisiin työympäristön muutoksiin

Koronaviruksen aiheuttaman äkillisen poikkeustilan myötä olemme kaikki joutuneet harjoittelemaan ainakin jonkinlaista uuteen sopeutumista. Monen yrityksen liiketoiminta on muuttunut tai jopa käynyt mahdottomaksi viimeisen viikon aikana. On pitänyt keksiä uusia tapoja tarjota palveluita. 

Olemme lukeneet uutisista, kuinka esimerkiksi taksit kuljettavat ruoka-annoksia, pesevät autoja ja tarjoavat renkaiden vaihtopalveluita eristyksissä oleville asiakkaille. Kirkot lähettävät jumalanpalvelukset videona verkkoon. Kuntosalilla kävijät ovat linnoittautuneet koteihinsa ja tapaavat liikuntaohjaajiaan verkon välityksellä.

 

Muutokset tuovat haasteita

Onko sinun liiketoiminnassasi herännyt tarpeita tehdä äkillisiä muutoksia? Niiden toteuttaminen vaatii arjen suunnittelua uusiksi ja saattaa aiheuttaa myös tietoteknisiä haasteita. Pienessä mittakaavassa varmasti selviää kynällä ja paperilla, mutta suuremmassa mittakaavassa tarvitaan taustalle toimintaa tukeva tietojärjestelmä.

Helpommin sanottu kuin tehty. Kun kynää ja paperia lähtee korvaamaan, tarvitsee perusteellisen määrityksen nykyisistä ja tulevista tarpeista, joiden pohjalta ratkaisu kehitetään. Sekin on jo ensikertalaiselle hankalaa, mutta lisäksi pitäisi saada nopeasti valmista ja mielellään niin, että toiminnallisuuksia voi jälkikäteen muokata paremmin työhön sopiviksi. 

 

businessman with blank book and arrows choice as conceptUuden suunnan valitseminen voi olla haastavaa - ja sen tietotekninen toteutus vielä haastavampaa. Kuva: Shutterstock

 

Työtä tukevien sovellusten kehittäminen ja niiden kytkeminen taustajärjestelmiin vie aikaa ja resursseja, joita nopeassa muutostilanteessa kamppailevilla ei ole. Mitä enemmän räätälöintejä, sitä kauemmin omaan arkeen ja työprosessiin sopivaa ratkaisua joutuu yleensä odottamaan. 

Haluammekin osaltamme auttaa selviämään tästä poikkeustilasta ja tarjota mahdollisuuden työn suorittamista helpottavaan mobiiliratkaisuun - nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Muutamassa päivässä alkuun

Panasonic on juuri julkaissut uuden TOUGHBOOK Omnia -ratkaisun, joka pohjautuu MCL-mobiilialustaan. Se on lupaus kokonaisratkaisusta, joka sisältää nopeasti kehitettävän sovelluksen, sen vaatiman pilviympäristön ja ylläpidon. Omnialla voimme luoda liiketoimintasovelluksen mobiililaitteille erittäin nopeasti ja helposti vain muutamissa päivissä. Tämän lisäksi voimme hallita sen avulla sekä päätelaitteita että sovelluksia. Tarjoamme ylläpitoa, jotta voit luottaa järjestelmän palvelevan tarpeitasi aina, kun työtehtävät kutsuvat.

Tarpeesi voi olla hyvinkin pieni, mutta Omnia skaalautuu tarvittaessa suuryrityksenkin toimintoihin. Kaukon valikoimista löytyy lisäksi liikkuvaan käyttöön soveltuvia vahvistettuja tietokoneita ja tablet-tietokoneita sekä kämmentietokoneita Panasonic Toughbook -mallistosta kaikkine lisävarusteineen. Näiden avulla voimme toteuttaa hyvin monimuotoisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. 

 

Panasonic-Toughbook-FZ-N1-with-TOUGHBOOK-Omnia-screenTOUGHBOOK Omnia vie liiketoimintasi nopeasti mobiiliin. Kuva: Panasonic

 

Käytännössä voimme toteuttaa minkä vain applikaation, joka hyödyntää olemassa olevaa taustajärjestelmää tai omaa tietokantaansa, ja jonka toimintaa on tarve muokata käytön aikana. Tarpeesi voi liittyä esimerkiksi ruuan tai tavaroiden jakeluun, tavaroiden hyllyttämiseen tai inventointiin, kilometriseurantaan tai reittisuunnitteluun, työntekijöiden turvallisuudesta raportointiin tai laskuttamiseen. Melkein mikä tahansa, mitä muutenkin mobiilisovelluksilla voi tehdä, onnistuu myös Omnialla - yrityksellesi räätälöidyillä toiminnoilla.

Saat meiltä siis liiketoimintasi äkillisen muutoksen tueksi:

  • Tarvitsemasi sovelluksen käyttöösi jopa kolmessa päivässä (arvio ei sisällä esimerkiksi rajapinnan rakentamista)
  • Liikkuvaan työhön soveltuvan päätelaitteen ja ylläpidon sekä laitteelle että sovellukselle
  • Helpon mobiiliin työympäristöön siirtymisen kohtuullisilla kustannuksilla alkaen 6 kk sopimuksella

 

Kuinka voisimme auttaa sinua menestymään uudella tavalla? Haasta meidät toteuttamaan arkeasi helpottava ratkaisu! Kysy myös erikoishintaisista päätelaitteistamme.

Ota yhteyttä

Arto Luukkainen

Haluan tuoda laatua asiakkaideni työpäiviin laitteilla, teknologioilla ja mobiileilla sovellusratkaisuilla. Innostun tekoälystä, konenäöstä ja keskusteluista niiden ympärillä. Kaikista parasta on päästä muuttamaan asiakkaiden osaaminen ja ideat konkreettisiksi ratkaisuiksi - helpottamaan ja tehostamaan työntekoa.

Background element