Meeting Customers Needs.png

Medical Solutions for the Medical Device Companies


Valmistamme tehokkaat ja passiivijäähdytteiset sairaalaympäristöön suunnitellut tietokoneet uusinta teknologiaa hyödyntäen. Laitteet täyttävät terveydenhuollon laitteille asetetut tiukat säädökset niin hygienian, potilasturvallisuuden kuin sähkömagneettisen säteilyn osalta.

Laiteratkaisu räätälöidään kohteen tarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi fyysisten mittojen sekä tarvittavien liitäntöjen osalta. Autamme käyttäjää valitsemaan parhaat ratkaisut vaativiin potilasympäristöihin. Ratkaisut toimitetaan paikan päälle, asennetaan ja huolletaan toimestamme ilman, että hoitoprosessi häiriintyy. Tarjoamme markkinoiden parasta tieto-taitoa käyttöönne vaativiin potilasympäristöihin.

Katso video


 


  

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element