Microsoft_Gold_Partner.jpg

Kaukosta Microsoftin kultakumppani


Kauko on saavuttanut arvostetun Microsoft Gold Certified Partner -tason Windows and Devices -kategoriassa.

Microsoft_Gold_Partner.jpg

Kaukolla on merkittävää liiketoiminta Microsoft-pohjaisissa ratkaisuissa ja sen asiantuntijoilla on vahva osaaminen ja tietämys Microsoftin tuotteista ja teknologioista. Kauko on myös osoittanut kykynsä vastata Microsoftin tiukkoihin teknologia- ja asiakastyytyväisyysvaatimuksiin.


 

Ansaitakseen Microsoft kultatason kumppanuuden, yrityksen on läpäistävä Microsoft Certified Professionals –testit, joissa todennetaan henkilöstön teknologiaosaaminen, ja onnistumalla saavutetaan ainutlaatuinen sertifioitu osaaminen Microsoft-palveluissa. Kumppanin tulee myös todentaa Microsoftille onnistumiset asiakkaisprojekteissa.

- Microsoftin kultakumppanuus on tärkeä tunnustus Kaukon kyvykkyydestä ja mahdollisuuksista tuottaa liikkuvan tietotyön ratkaisuja asiakkaillemme, toteaa Kaukon toimitusjohtaja Sami Koskela.


 

Microsoft Gold Certified Partner –taso on maailmanlaajuinen sertifikaatti, jonka Microsoft myöntää yrityksille, joilla on erityistä Microsoft-teknologioiden osaamista.


 

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element