ISE_RAI outside.jpg

Kaukon AV-asiantuntijat mukana ISE 2017 messuilla

ISE_RAI outside.jpg

Kuva: ISE

Jokavuotinen Euroopan suurin AV-järjestelmien messutapahtuma, Integrated Systems Europe tai tuttavallisemmin ISE, keräsi taas yli 60000 messuvierasta ja 1100 näytteilleasettajaa Amsterdamiin.  Panasonic rakensi messuille jälleen hienon osaston ja esitteli monipuolisesti uutuuksiaan. Suomalaisia alan toimijoita oli runsaasti messuvieraina, ja Kaukon ammattilaiset isännöivät lukuisia asiakastapaamisia sekä esittelykierroksia Panasonicin osastolla.


Messujen ensimmäisenä iltana pidetyssä InAVation Awards 2017 tapahtumassa jaettiin useita erilaisia palkintoja ja tunnustuksia edellisen vuoden parhaille AV-alan innovaatioille, projekteille ja tapahtumille. Panasonic voitti Digital Signage -näyttöjen kategorian AF1 sarjan Openport Platform näyttömallistollaan .
Lisätietoja palkitusta näyttömallistosta löytyy tästä linkistäTunnelmia Panasonicin ISE 2017 messuosastolta sekä lisätietoja tuoteuutuuksista löytyy tästä linkistä.
Lisätietoja saat myös asiantuntijoiltamme:

Juha Lindqvist
040-590 0916
juha.lindqvist@kauko.com


Hannu Orava
0400-449 338
hannu.orava@kauko.com

 

 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element