Kauko vie Medixinen tuotteet Saksaan

Kauko vie Medixinen tuotteet Saksaan


Terveysprosessit digitalisoituvat kovaa vauhtia kaikkialla maailmassa ja tarve skaalautuviin, tuotantokelpoisiin järjestelmiin kasvaa voimakkaasti. Taannoinen lainsäädännön muutos Saksassa mahdollistaa sähköisten työkalujen käytön lääkärin työssä ja on avannut Saksassa markkinan nopeasti käyttöön otettaville, valmiille ratkaisuille.

Kauko on etsinyt sopivaa sähköistä alustaa terveysalojen asiakkailleen ja tuo nyt Medixine Suite –pilviohjelmiston markkinoille Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

 “Tavoitteemme on koota parhaat pohjoismaiset tuotteet tarjontaamme ja Medixine Suite tarjoaa sille ihanteellisen alustan. Medixine Suiten valmiit toiminnallisuudet ovat sellaisinaan suoraan myytävissä saksalaisille asiakkaillemme” Sanoo Juha Rytkönen, terveydenhuollon head of business development Kauko OY:stä.

“Olemme jo esitelleet Medixinen tuotetta useampaa eri segmenttiä edustaville asiakkaillemme ja palaute on ollut innostunutta” sanoo Carsten Schmid, Kauko OY:n terveydenhuollon sales lead saksankielisillä markkinoilla.

“Näemme mahtavat mahdollisuudet tuotteellemme, joka on nyt sovitettu Saksan markkinoille ja valmis käyttöön! Medixine Suiten konfiguroitavuus on iso etu lähestyttäessä eri markkinasegmenttejä. Vahvat näyttömme ratkaisumme skaalautuvuudesta useassa maassa mahdollistavat nopean etenemisen markkinoilla” Sanoo Medixinen toimitusjohtaja Tapio Jokinen.

 
Lisätiedustelut:
Juha Rytkönen, email: juha.rytkonen(at)kauko.com puh. +358 040 922 9128
 

 

Juha Rytkönen

Rakastan haasteita, niiden ratkaisemista ja yhteisen onnistumisen juhlaa. Innovaatioiden ja teknologioiden mahdollisuudet muuttaa ja tehdä asioita uusilla tavoilla saavat minut syttymään. Tutkailen businestä megatrendien ja keskustelujen kautta. Saunan lauteilla ne sitten jalostuvat omiksi ahaa-elämyksiksi.

Background element