ratkaisut.jpg

Kauko Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä


ratkaisut.jpg

Kuntaliitto järjestää yhdessä FCG Koulutuksen kanssa valtakunnalliset Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät
23.–24.5.2017 Finlandia-talossa Helsingissä.  HUS:n ja Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä järjestetty tapahtuma on monipuolinen kokonaisuus, joka palvelee sekä sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien että järjestelmätoimittajien tarpeita.


Kauko osallistuu tapahtumaan useammalla pisteellä. Osastolla 136 kerromme kuinka parantaa, vakauttaa ja tietoturvata liikkuvan tietotyöläisen mobiiliyhteyksiä. Varmista osaston tarjoiluilla ettei Pätkis yhteys! 

Kauko lanseeraa tapahtumassa uusimman terveysteknologiaratkaisunsa, CB-sertifioidun hoitoalueen työaseman! Teknologiat esittelyssä Dustinin ja HP:n yhteisosastolla lämpiökerroksessa (2. kerros) 211-212. Tarkempi päivien ohjelma ja ilmoittautuminen tästä (www.atkpaivat.fi)
Tervetuloa tapaamaan meitä!

Kauko kehittää IT-ratkaisuja liikkuville tietotyöntekijöille hoitoalueille ja muihin haastaviin työympäristöihin 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element