KAUKO_logo_teema1.jpg

Kauko muuttaa

Uudistunut Kauko siirtyy uusiin tiloihin. Kaksi eri liiketoiminta-aluettamme, liikkuva tietotyö ja energia, tarvitsevat toimintaansa tilallisesti hieman erilaiset puitteet ja siksi siirrymmekin uusiin toimipisteisiin.

• Liikkuvan tietotyön ratkaisut siirtyvät Helsingin Ruoholahteen. Liikkuvan tietotyön yksikössä yhdistämme oikeat laitteet, sovellukset ja palvelut huippuunsa hiotuiksi, käyttäjäystävällisiksi kokonaisratkaisuiksi.

• Energia-toimiala, jossa ilmalämpöpumpputeknologian lisäksi keskitytään kasvavaan aurinkosähkötuotannon ratkaisuihin, aloittaa uusissa toimitiloissa Espoon Kilossa energisen asiantuntija- ja myyntitiimin voimin.

Yhteydenotot huoltoon ja tuotetukeemme toimivat tuttuun tapaan verkkosivujen yhteydenottolomakkeen avulla.


Kauko Oy:n uudet yhteystiedot:

Liikkuvan tietotyön ratkaisut ja AV-tekniikka (16.2.2017 alkaen)
Kauko Oy, Itämerenkatu 5, FI-00180 Helsinki

Energialiiketoiminta ja Kauko Huolto ja tuotetuki (27.2.2017 alkaen)
Kauko Oy, Kutojantie 11, FI-02630 Espoo.

Laskutusosoite säilyy ennallaan:

Kauko Oy
PL 116, FI-00520 HELSINKI

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät myös ennallaan.


Kauko Oy

Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Kauko palvelee terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kaukon tausta on vuonna 1947 perustetussa Kaukomarkkinat-yhtiössä. Monialayhtiö Aspoon kuuluvalla Kaukolla on toimipisteet Suomessa, Saksassa ja Kiinassa.
www.kauko.com


 

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element