medica-blog-banner-1

Kauko mukana Medica-messuilla 18.–21.11.2019

Olemme mukana kansainvälisillä MEDICA-messuilla 18.-21.11.2019 Düsseldorfissa, Saksassa. MEDICA on vuosittainen, maailman suurin lääketieteen ja terveydenhuoltoalan tapahtuma. 

Tule tapaamaan meitä Medica-messuilla osastolle F108

Tule tapaamaan meitä osastollemme messupäivinä, katso tästä messuosastomme (F108, halli 12) sijainti.

Asiantuntijamme Juha Alanen on tavattavissa koko messutapahtuman ajan. Voit sopia jo etukäteen tapaamisesta Juhan kanssa, ota yhteyttä tästä

MEDICA-messuosastollamme on esittelyssä E-Medic tuoteperheen tietokoneet ja työasemat sairaalakäyttöön ja digitaalisista ratkaisuistamme mm.


Medica 2019 Together into to futureKauko Oy on terveydenhuollon luotettava IT-kumppani. Toimitamme kriittisiin hoitoalueiden ympäristöihin ja liikkuvaan tietotyöhön räätälöityjä laitteisto- ja palveluratkaisuja.

Suunnittelemme edustamiemme tuotteiden ympärille kokonaisuuksia, jotka täyttävät sairaalaympäristön sähköturvallisuutta, hygieniaa, toimintavarmuutta ja ergonomiaa koskevat tiukat vaatimukset. Laitteiden on toimittava kaikissa olosuhteissa häiriöttömästi ja taattava potilasturvallisuus.
Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element