XIM4.jpg

Kauko lanseeraa uuden sukupolven työaseman hoitoalueille Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 22.-23.5.2017

Kauko lanseeraa uusimman terveysteknologiaratkaisunsa, CB-sertifioidun hoitoalueen työaseman, Kauko CliniQ Xi-M:in. Potilasympäristöön tarkoitetun Kauko CliniQ Xi-M mobiilityöaseman suunnittelussa on huomioitu uusimmat lääkintälaitestandardit sekä vaativien hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset.

 

XIM4.jpg

 

Kauko CliniQ Xi-M:n tehokas mobiiliprosessori ja pieni virrankulutus mahdollistavat joustavan ja pitkäaikaisen työskentelyn keskeytyksettä. Passiivijäähdytteinen tietokone ei kerrytä sisälleen pölyä tai likaa. Antibakteerisessa tietokoneessa ei ole tuuletinta, joka kierrättäisi epäpuhtauksia ympäristöönsä. Anodisoitu alumiinikotelo on helppo puhdistaa ja se sopii myös sellaisiin tiloihin, joissa on erityisen kriittiset hygieniavaatimukset. Potilasturvallisuus on ollut tärkein lähtökohta Kauko CliniQ Xi-M:n tuotekehityksessä. Laite on CB EMC-sertifioitu MME-laitestandardien (Multi Media Equipment) mukaan lääketieteellisten laitteiden EMC-vaatimukset huomioiden, sekä testattu lääkintälaitestandardin sähköturvallisuusvaatimusten mukaisesti SGS Fimko Oy:n toimesta. SGS on maailman johtava tarkastus-, testaus-, verifiointi- ja sertifiointiyritys.

Kauko CliniQ Xi-M on hoitoalueen potilasjärjestelmien kirjauksiin tarkoitettu yleiskäyttöinen, kevyt ja sähköturvallinen tietokone. Laitteen monipuoliset liitännät USB, RS232, Wlan ja tarvittaessa tuplanäyttö mahdollistavat useat eri käyttötarpeet hoitoalueilla. Laite sopii esimerkiksi työpöytäkäyttöön lääkärin vastaanottotiloihin, leikkaussalin heräämöön, tutkimus- ja laboratoriotiloihin, sekä kaikkeen liikkuvaan hoitotyöhön.


”Kauko on helpottanut jo vuosia terveydenhuollon ammattilaisten työtä toimittamalla terveysteknologiaa kriittisiin hoitoalueen ympäristöihin. Teknologian huima kehitys ja digitaalisuus on tehostanut toimintaa ja toimittamamme tietotekniset ratkaisut, kuten kiertokärry, ovat vapauttaneet lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan aikaa potilastyöhön. Kaukon strategia on tarjota huippuammattilaisille parhainta teknologiaa liikkuvan työn tueksi. Kauko CliniQ Xi-M tietokoneessa yhdistimme asiakkaidemme monipuoliset käyttötarpeet sekä laitteen koon, että ominaisuuksien osalta. Meille tärkeintä on tinkimätön turvallisuus hoitoalueilla, niin henkilökunnan kuin potilaiden osalta”, sanoo Anne-Maria Hauhio, terveydenhuollon toimialan myynti- ja kehityspäällikkö.

Lisää tapahtumasta

https://www.kauko.com/uutiset/kauko-sosiaali-ja-terveydenhuollon-atk-paivilla

Kauko kehittää IT-ja energiaratkaisuja liikkuville tietotyöntekijöille, hoitoalueille ja muihin vastaaviin työympäristöihin. www.kauko.com


 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element