SIM KAUKO 1.png

Kauko lanseeraa uuden sukupolven tehotyöaseman hoitoalueille

ASPO OYJ / KAUKO OY LEHDISTÖTIEDOTE 13.11.2017 klo 9:30

Kauko lanseeraa uusimman terveysteknologiaratkaisunsa, CB-sertifioidun hoitoalueen työaseman, Kauko CliniQ Si-M:n. Potilasympäristöihin tarkoitettu tehotyöasema Kauko CliniQ Si-M on sertifioitu ja testattu EU:n määrittelemien lääkintälaitestandardien perusteella. Työasemassa on otettu huomioon vaativien hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset.

Kauko CliniQ Si-M:n tehokas Intel™ Core® -prosessori mahdollistaa suuria tietomääriä käyttävien järjestelmien saumattoman ja ympärivuorokautisen käyttämisen.


Työasema tiloihin, joissa on kriittiset hygieniavaatimukset

Sairaaloiden hoitoalueet ovat kriittisiä erilaisten turvallisuusvaatimusten suhteen. Tämä koskee myös sähkölaitteita. Kaukon uusi Kauko CliniQ Si-M on suunniteltu huomioiden hoitoalueiden turvallisuusvaatimukset. Passiivijäähdytteinen tietokone ei kerrytä sisälleen pölyä tai likaa. Antibakteerisessa tietokoneessa ei ole tuuletinta, joka kierrättäisi epäpuhtauksia ympäristöönsä. Anodisoitu alumiinikotelo on muotoiltu niin, että se on mahdollisimman helppo puhdistaa. Siksi Kauko CliniQ Si-M sopii myös sellaisiin tiloihin, joissa on erityisen kriittiset hygieniavaatimukset.

Potilasturvallisuus on ollut tärkein lähtökohta Kauko CliniQ Si-M:n tuotekehityksessä. Laite on oleellisten lääkintälaitevaatimusten mukaan sertifioitu ja testattu SGS Fimko Oy:n toimesta. SGS Fimko on EU:n ilmoitettu laitos terveydenhuollon laitteiden vaatimuksenmukaisuuden arviointiin. Se on yksi maailman johtavista tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyrityksistä. Sertifioinnilla ja testauksilla varmistetaan, että laite soveltuu hoitoympäristöihin ja on turvallinen käyttää.

Liikkuvan potilastyön tietokone

Kauko CliniQ Si-M on hoitoalueen erilaisiin tiedonhallintatarpeisiin, kuten potilasjärjestelmien kirjauksiin tarkoitettu tehokas tietokone. Se on sähköturvallinen ja suojattu vuotovirtoja vastaan. Laitteen monipuoliset USB-, RS232- ja WLAN-liitännät mahdollistavat useat eri käyttötarpeet hoitoalueilla. Laite sopii esimerkiksi työpöytäkäyttöön lääkärin vastaanottotiloihin, leikkaussalin heräämöön, tutkimus- ja laboratoriotiloihin, sekä kaikkeen liikkuvaan potilastyöhön.

”Tänään julkaistu Kauko CliniQ Si-M -tietokone tarjoaa monipuolista käytettävyyttä eri käyttöympäristöissä silloin, kun vaaditaan tehoa ja paljon ominaisuuksia. Se tuo myös tinkimätöntä turvallisuutta hoitoympäristöihin niin henkilökunnan kuin potilaidenkin osalta”, kuvailee Kaukon toimitusjohtaja Sami Koskela.

Kauko CliniQ Si-M -tuotekortin löydät täältä.

Kuvia voit ladata täältä.

SIM KAUKO 1.png


Lisätietoja:

Anne-Maria Hauhio
Myynti, terveydenhuollon tuotteet, Kauko Oy
anne-maria.hauhio@kauko.com
040 504 0030

Sami Koskela
Toimitusjohtaja, Kauko Oy
sami.koskela@kauko.com
050 480 3072


Kauko
Kauko kehittää IT-ja energiaratkaisuja liikkuville tietotyöntekijöille, hoitoalueille ja muihin vaativiin työympäristöihin. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa. www.kauko.com.

Aspo on monialayhtiö, joka omistaa ja kehittää liiketoimintoja Pohjois-Euroopan lisäksi idän kasvumarkkinoilla keskittyen vaativiin B-to-B -asiakkaisiin. Vahvojen yritysbrändien, ESL Shippingin, Leipurin, Telkon ja Kaukon tavoitteena on olla toimialojensa markkinajohtajia. www.aspo.fi
 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element