Kauko Healthcare Solutions MediCongress 2018 tapahtumassa Oulussa!


Kauko Healthcare Solutions on mukana Profession järjestämässä MEDICONGRESS 2018 -tapahtumassa 26. – 27.9. Radisson BLU hotellissa Oulussa. Tapahtumassa syvennytään terveydenhuollon muutoksiin, huomisen johtajuuteen ja siihen, miten teknologia muuttaa toimintatapoja – alan parhaimpien asiantuntijoiden johdolla. Jo seitsemättä kertaa järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla entistäkin enemmän kansainvälistä näkökulmaa.

”Kauko panostaa Healthcare Solutions liiketoiminnoissaan tietotekniikan ja ohjelmistojen mobiilisointiin liittäen kokonaisuuksiin myös itse hoitoon ja tutkimiseen liittyviä instrumentteja. Uusimpana innovaationa mobilisoimme mm. 3D haavanhoitoa yhdessä Englantilaisen GPC ohjelmistotalon kanssa. Lisäksi tuemme esimerkiksi Saksassa terveydenhuollon digitalisaatiota olemalla asiantuntija, joka osaa tuoda ratkaisuja osaksi olemassa olevia kehityshankkeita”, kiteyttää Kaukon Healthcare Solutions liiketoimintayksikön vetäjä Juha Rytkönen.

 

Tavataan syksyllä Oulussa!

Tarkempi päivien ohjelma ja ilmoittautuminen tästä!

Facebook tapahtuma täällä

 

Kauko

Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Palvelemme terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa.

 

www.kauko.com 


 

Kauko Oy

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element