Juha Rytkönen nimitetty Kauko Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Helsinki 5. huhtikuuta 2019

Aspo-konserniin kuuluvan Kauko Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty yhtiön terveydenhuollon liiketoiminnasta aikaisemmin vastannut Juha Rytkönen. Vt. toimitusjohtajana toiminut Arto Meitsalo jatkaa yhtiön hallituksessa sekä päätoimessaan Aspo-konsernin talousjohtajana.

Juha_press (002)Ennen Kaukolle siirtymistään Juha Rytkönen vastasi matkapuhelimia valmistavan OnePlus yhtiön globaalista liiketoiminnan kehityksestä. Tätä ennen hän toimi Nokialla kansainvälisissä johtotehtävissä lähes 10-vuoden ajan.      

Viimeisen vuoden aikana Aspo-konsernin talousjohtaja Arto Meitsalo on vt. toimitusjohtajan roolissa vakauttanut Kaukon talousasemaa ja vahvistanut fokusta yhtiön ydinosaamisalueisiin. Samaan aikaan Juha Rytkönen loi terveydenhuollon liiketoimintaan uuden strategian ja jalkautti sen onnistuneesti sekä Suomeen että Saksan markkinoille.

”Juha Rytkösen nimitys toimitusjohtajaksi on luonnollinen jatkumo Kaukon kehitykselle, sillä hän tuo yhtiöön modernia ja kansainvälistä liiketoiminta osaamista. Hän on myös viimeisen vuoden aikana osoittanut kykyä viedä suunnitelmat käytäntöön onnistuneesti positiivisella asenteella ja ammattitaidolla, joten jätän yhtiön vt. toimitusjohtajuuden hyvillä mielin osaaviin käsiin” kommentoi Arto Meitsalo.

”Jokainen yritys, joka on selvinnyt vuosikymmenien ajan maailman mullistuksista ja muutoksista ansaitsee kunnioitusta. Yli 70-vuotias Kauko on osa Suomen business-historiaa aina Kaukomarkkinoiden alkuajoista lähtien ja olen erittäin otettu, siitä että saan olla osa sitä tiimiä, joka kehittää Kaukoa kohti tulevaisuutta. Tulemme jatkossakin pitämään yhtiön ydinliiketoiminnat terveinä ja kehittämään yhdessä partneriemme kanssa asiakkaidemme tarpeisiin uusia innovatiivisia ratkaisuja, joilla asiakkaamme tehostavat ja kasvattavat liiketoimintaansa.” toteaa yhtiön uunituore toimitusjohtaja Juha Rytkönen.

 

 

Lisätietoja:
Juha Rytkönen
Kauko Oy
juha.rytkonen@kauko.com
040 922 9128

 

Kauko
Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Palvelemme terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa. http://www.kauko.com

 

 

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element