Juha Pankakoski ja Hanna-Mari Parkkinen nimetty Kaukomarkkinat Oy:n hallituksen jäseniksi

Kaukomarkkinat Oy:n hallitukseen on 9. joulukuuta 2015 alkaen nimitetty DI Juha Pankakoski (48), Konecranes Oyj:n Chief Digital Officer ja CIO sekä MBA Hanna-Mari Parkkinen (46), Fjord Design & Innovationin Group Business Design Director. Samalla DI Kimmo Liukkonen ja DI Risto Kyhälä ovat ilmoittaneet jättäytyvänsä pois Kaukomarkkinat Oy:n hallituksesta.

Uudistuneen strategiansa mukaisesti Kaukomarkkinat tavoittelee johtavaa asemaa vaativan liikkuvan tietotyön osaajana sekä toimittajana ensin Suomessa ja myöhemmin Suomen ulkopuolella. Digitaalisuus muuttaa työn suorittamista ja oleellista on yhdistää ammatilliset tarpeet tietotekniikkaan.

Juha Pankakoskella on vankkaa kokemusta arvioida, miten digitalisaatio ja esineiden internet (IoT) muuttavat vaativia työympäristöjä tulevaisuudessa. Pankakoski toimii Konecranes Oyj:n Chief Digital Officer -tehtävässä.

Hanna-Mari Parkkisella on johtavaa kansainvälistä kokemusta arvioida, miten tietotekniikan käytettävyys yhdistetään työyhteisön tehokkuuden parantamiseen. Parkkinen on Fjord Design & Innovationin Group Business Design Director. Fjord Design & Innovation on osa Accenture Interactivea.

Hallituksen jäsenenä jatkaa Futurice Oy:n Vice President Pirja Heiskanen ja hallituksen puheenjohtajana Aspo Oyj:n toimitusjohtaja Aki Ojanen.

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element