KAUKON TAKANA ON IHMINEN Aura Nurkki-1

Hyvinvointiteknologia-asiantuntija Aura Nurkki

Aura Nurkki | Kauko OySaammeko esitellä Aura Nurkin: hän vastaa meillä terveydenhuollon ohjelmistojen myynnistä koko Suomen alueella. Aura haluaa tehdä itselleen merkityksellistä työtä terveysteknologia-alalla ja saattaa asiakkaidemme käyttöön parhaita terveydenhuollon teknologioita meiltä ja maailmalta. 

“Tämä työ yhdistää minun kiinnostuksen kohteet: teknologian, myynnin ja terveydenhuollon parissa toimimisen. Etsin ratkaisuja Kaukon nykyisestä edustuksesta, mutta myös innovaatioista ja muista teknologioista. Ala kehittyy hurjaa vauhtia ja innovaatioita on pilvin pimein - meillä on tärkeä rooli etsiä ja pilotoida uusia teknologioita sekä miettiä, kenen tarpeisiin ne sopisivat”, hän toteaa.

Aura teki aikaisemmin töitä teknisten apuvälineiden ja kuntoutusratkaisuiden parissa, joten sairaalamaailma on hänelle tuttu. Hän myi tietokonepohjaisia ja muita teknisiä apuvälineitä  terveydenhuollon toimijoille. “Esimerkiksi vammautuneelle liikuntarajoitteiselle henkilölle katseohjattava tietokone voi olla ainoa tapa käyttää tietokonetta.”

Terveydenhuollossa on Auran mukaan tarve digitalisoida ja tehostaa hoitoa. Paljon tehdään vielä käsin, mikä on tehotonta. “Esimerkiksi haavan syvyyden ja tilavuuden voi mitata nykyään 3D-kameran avulla mittanauhalla mittaamisen sijasta, mikä helpottaa hoidon suunnittelua ja nopeuttaa työntekoa. Tai käsihygienian toteutumista voi seurata jatkuvan monitoroinnin avulla henkilöhavaintojen sijaan - tämä kehittää käsihygieniaa ja vähentää infektioriskejä.“

Aura auttaa asiakkaitaan tunnistamaan haasteensa ja löytämään sopivat teknologiat, joilla arjen pulmat ratkeavat. “Kun ratkomme haasteet yhdessä, teemme työstä sujuvampaa terveydenhuollon ammattilaisille, mutta samalla myös parannamme potilasturvallisuutta ja hoidon laatua.“

Vapaa-ajalla Aura viettää mielellään aikaa luonnossa retkeillen ja ulkoillen. Hänet voi löytää nuotion äärestä tai muuten vain metsän keskeltä hakemasta tasapainoa työarkeen.

Ota yhteyttä

 


Kaukon takana on ihminen -blogisarjamme esittelee kaukolaisia titteleiden ja puheenaiheiden takana. Millaisia tyyppejä Kaukon teknologiaosaajat ovat, millaiset asiat sytyttävät heitä asiakastyössään ja miten he tekevät asiakkaiden arjesta sujuvaa vaativissa työympäristöissä.

 

Kun työtä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet, ohjelmistot ja palvelut eri alojen huippuammattilaisille sekä yrityksille. Olemme vaativien työympäristöjen asiantuntija. Autamme asiakkaitamme onnistumaan arjessa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Background element