Medica 2018



MEDICA 2018 - WORLD FORUM FOR MEDICINE 

Tervetuloa tapaamaan Kauko Healthcare Solution tiimiä Medicaan! Löydät meidät hallista 15 osastolta A05.

Pintaa syvemmälle

Toimitamme digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat terveydenhuollon ammattilaisten työtä ja parantavat potilasturvallisuutta. Usein kyse on kokonaan uudesta tavasta lähestyä ongelmaa.

Esimerkiksi 3D-kuva mullistaa haavadiagnostiikan ja mittaa ensimmäistä kertaa haavan syvyyden tarkasti kohtuullisin kustannuksin. Kevyt teknologia mahdollistaa etähoidon ja tehostaa seurantaa. Sitä tarvitaan varsinkin painehaavojen ja diabeetikon kroonisten haavojen hoitoon.

Samalla tavoin pintaa syvemmälle menee myös infrapunakuvantaminen. Se auttaa tunnistamaan diabeetikon jalkaongelmat jo ennen kuin niistä kehittyy vaikeahoitoisia haavoja.

Leikkaussalin paperiton tarkistuslista parantaa terveydenhuollon turvallisuutta merkittävästi. Etsimme kumppaneidemme kanssa jatkuvasti uusia innovaatioita, jotka vievät meitä kohti parempaa hoitoa – pintaa syvemmälle.

Lue lisää kuinka Kauko digitalisoi terveydenhuoltoa tästä.

Katso Healthcare Solutions esittely video tästä.

 Sovi tapaaminen messuille: juha.rytkonen(at)kauko.com

 

Juha Rytkönen

Rakastan haasteita, niiden ratkaisemista ja yhteisen onnistumisen juhlaa. Innovaatioiden ja teknologioiden mahdollisuudet muuttaa ja tehdä asioita uusilla tavoilla saavat minut syttymään. Tutkailen businestä megatrendien ja keskustelujen kautta. Saunan lauteilla ne sitten jalostuvat omiksi ahaa-elämyksiksi.

Background element