Las Vegas Motor Speedway Nascar race Credit: LVMS.com

GPC Systemsin 3D-mittaussovellus käytössä NASCAR-radalla

Jos 320 kilometrin tuntivauhdissa (200 mph) ajaa asfaltissa olevaan monttuun, mitä tapahtuu? Las Vegas Motor Speedwayn NASCAR-kuljettajat voivat lakata pohtimasta asiaa. Radalla on otettu käyttöön Kaukon edustaman GPC Systemsin kehittämä, tien kuoppia analysoiva 3D-mittaussovellus, joka auttaa selvittämään tiessä olevien kuoppien suuruuden ja niiden korjaamiseen tarvittavan betonin määrän. 

Rata on noin 2,4 kilometriä (1,5 mailia) pitkä ovaali, jossa nopeudet kasvavat suuriksi ja kisat ovat tiukkoja. Tien kuoppaisuus ei ole herkkua kaupunkiajossakaan, mutta kisavauhdeissa se voi tehdä pahaa jälkeä autoille ja koitua hengenvaaralliseksi ihmisille. 

Sovellus toimitettiin radan käyttöön yhteistyössä ART Concrete Repair -nimisen yrityksen kanssa. Sen käytön halutaan laajenevan myös valtateiden ja muiden asfalttipintaisten teiden korjaukseen USA:ssa. GPC:n toimitusjohtaja John Miller kommentoi: “Autoilijoille, veronmaksajille ja viranomaisille aiheutuu turhaan kuluja ongelmasta, josta ei enää nykymaailmassa tarvitsisi kärsiä. Sovelluksemme auttaa pääsemään kuluista eroon.”

Lue alkuperäinen uutinen tai tutustu käänteentekevään teknologiaan itse!

 

Kun haluat kuulla lisää sovelluksen hyödyistä ja käyttökohteista, asiantuntijamme auttavat mielellään!

Ota yhteyttä

Rakennamme älykkäitä laite-, sovellus- ja palvelukokonaisuuksia, jotka varmistavat työntekijöiden arjen sujumisen tehokkaasti ja saumattomasti vaativimmissa työskentelyolosuhteissa. Koska monimutkaisimpia haasteita ei ratkota yksin, olemme verkostoituneet alan parhaimpien toimijoiden kanssa. Yhdessä kehitämme uusia, kestäviä työntekotapoja eri alojen huippuammattilaisille. Saamme laitteet, sovellukset ja palvelut puhumaan tavoitteellisen ja tehokkaan työnteon kieltä.

Background element