baaske

Kaukosta Baasken hoitoalueen työasemien virallinen huoltokumppani SuomessaKauko Oy ja saksalainen Baaske ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka valtuuttaa Kaukon toimimaan Baasken tuotteiden virallisena huoltokumppanina Suomessa. 

Kauko Oy tarjoaa jatkossakin asiantuntevaa tuoteryhmäkohtaista teknistä tukea ja huoltoa Baasken tuotteille Suomessa.

baaske

Pyydämme toimittamaan huoltopyynnöt nettilomakkeen kautta. Lomakkeeseen pääset tästä!

Muistathan laittaa huoltopyynnön mukaan tiedot laitteen malli- ja sarjanumerosta, lyhyen vikakuvauksen, sekä yhteystietosi.

Kysy lisää Baasken huoltosopimuksesta: 

Juha Alanen
Sales Manager
Terveydenhuolto

Kauko Oy
Itämerenkatu 5, FI-00180 HELSINKI
juha.alanen(at)kauko.com
Mobile +358 40 922 9142

 

 

Kauko

Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja luo saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Olemme erikoistuneet vaativiin kenttäolosuhteisiin ja yhteiskunnan kannalta kriittisiin toimintoihin räätälöityihin ratkaisuihin. Palvelemme terveydenhuoltoalalla, kaupan ja logistiikan tehtävissä, kenttätyössä ja teollisuudessa sekä turvallisuus- ja viranomaistehtävissä työskenteleviä ammattilaisia. Yhtiö on myös energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen johtava toimittaja. Kauko on osa monialayhtiö Aspoa.

 

www.kauko.com 


 

Juha Rytkönen

Rakastan haasteita, niiden ratkaisemista ja yhteisen onnistumisen juhlaa. Innovaatioiden ja teknologioiden mahdollisuudet muuttaa ja tehdä asioita uusilla tavoilla saavat minut syttymään. Tutkailen businestä megatrendien ja keskustelujen kautta. Saunan lauteilla ne sitten jalostuvat omiksi ahaa-elämyksiksi.

Background element